Gourmet Trends Sibiu 2018

Gourmet Trends

Cină de artă culinară fine dining la restaurantul Pardon Cafe.

SIBIU 2018

Gătesc 4 Maeștri Bucătari invitați special: Executive Chef Gianny Bănuță (Horeca Consult), Executive Chef Adrian Lucian Șipoteanu (Hotel Restaurant La Cerdac), Chef Gabriel Sighinaș (Restaurant The Place), Executive Chef Adrian Șișiu (Grand Hotel Italia). Cei 4 bucătari vor crea 4 rețete gătite exclusiv cu produse din arealul geografic al Județului Sibiu! Vor respecta tematica meniului, “Gătim cu ce ne oferă Sibiul” și vor utiliza următoarele ingrediente de bază: pește, carne de vită, carne de vânat, fructe de pădure, trufe. Fiecare fel de mâncare va fi asociat cu câte un sortiment de vin ales special de către somelierii prezenți la cină.

Descoperă ingredientul extra-zonal!

În timpul procesului de gătire, unul dintre bucătari va introduce în bucătărie un ingredient extra-zonal care va fi folosit la una dintre rețetele din meniu! La finalul cinei, invitații vor fi rugați să identifice care a fost ingredientul cu pricina, iar cel care va răspunde corect va primi un voucher de participant în juriu în calitate de vox populi la unul dintre concursurile profesionale organizate în cadrul Institutului Național de Gastronomie!